С невероятното си  чувство за хумор Софи Маринова се опитва

...
С невероятното си  чувство за хумор Софи Маринова се опитва
Коментари Харесай

Потрес: Как ще се казват внуците на Софи Маринова?

С невероятното си  възприятие за комизъм Софи Маринова се пробва да трансформира всичко във анекдот. Тя иронично разказва това, което й с е случва в живота.

В компанията на най-хубавата си другарка Преслава и на Константин е в най-скорошното си видео в Инстаграм. Тримата са дългогодишни фамилни другари и постоянно споделят по какъв начин се забавляват. Този път Софка издаде по какъв начин ще се споделят бъдещите й внуци. Можем да признаем, че имената са потресаващи.

" Ако е момиче, ще се споделя София - на мен и Лорен - на Лоренцо - София Лорен ", изстреля изпълнителката на въпрос, заложен от Преслава по какъв начин ще се споделят внуците й.. " Ако е момче обаче, ще се споделя Софиан ", продължи Софка и безусловно мазета рибата.

През миналата година Маринова отпразнува шумно годежа на сина си Лоренцо и приятелката му Мария.  Двамата се събрали още от учебно заведение. Така и до женитба не се стигна, разделиха се.

Лоренцо цъфна на рождения ден на майка си с ново гадже. Тази година той се забърка и в скандал с опиати, а гласовитата изпълнителка кихна тлъста пачка пари, с цел да го отърве.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР